We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Lees hier meer over deze cookies.
Ik begrijp het!

Innovatie

Bogra is, onder vleugels van moederbedrijf Funico, steeds voorloper van innovatieve ontwikkelingen binnen de sector van uitvaartkisten.

Zowel voor ontwikkelen van producten, vernieuwingen in het productieproces, innovatie in ecologische producten alsook voor het uitdenken en ontwikkelen van tools voor klanten.

Zo heeft Funico in 2017 nog de prestigieuze European Innovation Funeral Award in de wacht gesleept voor de online brochure creator.

Brochure Creator

Mogelijkheid om via de website gepersonaliseerde brochure te maken.

Vraag jouw account aan via de website en maak gebruik van de tool om jouw eigen brochure te ontwerpen.
.

Mijndoodskist.nl

Creatie van een gepersonaliseerde doodskist via https://www.mijndoodskist.nl/

.

Onlangs heeft Bogra een nieuwe tool geïntroduceerd om de kist een persoonlijke uitstraling te geven. Met behulp van deze tool kunnen jij of de familie een unieke creatie voor de kist laten ontwerpen. Je hebt de keuze uit een uitgebreide selectie afbeeldingen en teksten, en er is ook de mogelijkheid om eigen materiaal te uploaden. De verwerking van de kist zal plaatsvinden op een wit gespoten kist of een populieren kist, zodat er een neutrale achtergrond is waarop de gekozen afbeelding wordt geprint..


Ceres

Optimalisatie van jouw voorraad. Kijk mee achter de schermen van onze leveringen en ontdek de kracht van Ceres, ons geautomatiseerd voorraadbeheersysteem voor de uitvaartbranche. Het zorgt voor optimale voorraad per locatie, automatiseert bestellingen en minimaliseert de opslagruimte voor kisten. Met een gebruiksvriendelijke interface en volledige inzage in leveringen, integreert Ceres naadloos met ander systemen, inclusief boekhoudpakketten. Kortom: Ceres biedt efficiënte optimalisatie van interne beheerskosten, tijdsbesparing én een geoptimaliseerde dienstverlening.