We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Lees hier meer over deze cookies.
Ik begrijp het!

Innovatie

Bogra is, onder vleugels van moederbedrijf Funico, steeds voorloper van innovatieve ontwikkelingen binnen de sector van uitvaartkisten.

Zowel voor ontwikkelen van producten, vernieuwingen in het productieproces, innovatie in ecologische producten alsook voor het uitdenken en ontwikkelen van tools voor klanten.

Zo heeft Funico in 2017 nog de prestigieuze European Innovation Funeral Award in de wacht gesleept voor de online brochure creator.

.

​Brochure Creator

Mogelijkheid om via de website gepersonaliseerde brochure te maken

Vraag uw account aan via de website en maak gebruik van de tool om uw eigen brochure te ontwerpen.
.

.

Mijndoodskist.nl

Creatie van een gepersonaliseerde doodskist

https://www.mijndoodskist.nl/

.

Bogra heeft sinds kort een extra tool gemaakt om de kist een persoonlijke touch te geven.Binnen deze tool kunt u of de familie een eigen creatie laten maken van de kist. Er is keuze uit alle afbeeldingen en teksten met de optie om ook eigen materiaal te uploaden. De verwerking van de kist zal zijn op een Wit gespoten kist of populieren kist vanwege een neutrale achtergrond waarop de afbeelding wordt geprint.

.

Ceres

Optimalisatie van uw voorraad