Collectie Natuurlijk

Met liefde voor de natuur

MILIEUVRIENDELIJKE

ECO-kistenserie Riposo

layer1-sublayer1

NIEUW!

Kistmodel 760 Zomersneeuw

Over Bogra

Bogra Uitvaartkisten b.v. is producent en leverancier van uitvaartkisten. De onderneming is gevestigd in Enkhuizen en kan bouwen op 80 jaar ervaring op het gebied van produceren en assembleren van uitvaartkisten. Het assortiment is zeer uitgebreid; van eenvoudige standaardkisten tot zeer luxe modellen. Om te voldoen aan persoonlijke wensen maken wij met regelmaat kisten op maat.

Het leveren van uitvaartkisten vindt rechtstreeks plaats aan uitvaartondernemingen (business-to-business) of via regionale grossiers. Voorraadleveringen geschieden vanuit de fabriek in Enkhuizen. Om ook te kunnen voldoen aan de vraag naar leveringen per uitvaartkist, heeft Bogra een landelijk dekkend netwerk van voorraaddepots. Deze voorraaddepots zijn gevestigd bij een gelieerd vervoersbedrijf. Kijk op onze contact pagina voor een overzicht.

Bogra Uitvaartkisten is een van de marktleiders in Nederland en is onderdeel van de Funico groep van kistproducerende bedrijven in Nederland, Belgie en Frankrijk. Gezien haar internationale activiteiten heeft de groep een zeer breed assortiment doodskisten. Met de komst van geavanceerde computergestuurde machines is het productieproces van Bogra de laatste jaren behoorlijk veranderd. De medewerkers van Bogra maken echter het verschil. Zij zorgen er dagelijks voor dat kwalitatief hoogwaardige uitvaartkisten worden geproduceerd. Bent u geïnteresseerd in een stukje geschiedenis van de onderneming? Klik hier voor een overzicht.

Bogra Uitvaartkisten heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) hoog in het vaandel staan. Met trots zijn wij erkend als deelnemend bedrijf aan de Landelijke Organisatie van de Milieubarometer. Wij meten en verbeteren onze milieuscore en daarmee onze CO2-footprint.

Bogra Uitvaartkisten was al partner van MVO Nederland, waarmee er nu een mooie combinatie is ontstaan. Op allerlei fronten milieubewust ondernemen waarbij kwaliteit, service en klantgerichtheid voorop staan. In de fabriek in Enkhuizen wordt het restafval verbrand in een houtkachel, waarbij de warmte gebruikt wordt voor de verwarming van het pand. Een verantwoorde keuze en goed voor het milieu. Daarnaast kopen wij bewust onze grondstoffen in voor de fabricage van uitvaartkisten. De nieuwste kistenseries Riposo en Natuurlijk zijn daar hét voorbeeld van, waarbij de kisten zijn samengesteld met aandacht voor de drie pijlers: Milieubewust & Maatschappelijk bewust & Prijsbewust.

Productiefoto 1950-1970 IMG_3267 Productiefoto 01 Productiefoto 02