Collectie Natuurlijk

Met liefde voor de natuur

MILIEUVRIENDELIJKE

ECO-kistenserie Riposo

layer1-sublayer1

NIEUW!

Kistmodel 760 Zomersneeuw

 

Brandstichting bij Bogra Uitvaartkisten

Reeds maanden worden Bogra Uitvaartkisten en haar overnemer Funico geconfronteerd met een soort haatcampagne die wordt gevoerd via roddels en de pers, waarbij allerlei onterechte beschuldigingen worden geuit die telkens opnieuw onze integriteit en goede bedoelingen in twijfel trekken.

Deze campagne heeft de afgelopen nacht een absoluut dieptepunt bereikt via brandstichting in onze productiesite in Enkhuizen.  Er werden niet minder dan 3 brandhaarden aangetroffen met in benzine gedrenkte doeken.

Gelukkig heeft onze sprinklerinstallatie ons voor een grote ramp behoed en is de schade beperkt tot waterschade in de afwerkingsafdeling.

Jammer genoeg kan dit tot een zekere verstoring van de normale leveringen leiden.   Momenteel is de site immers volledig afgesloten door de politie in het kader van haar onderzoek.   Bovendien is het overgrote deel van de bekledingen en handgrepen beschadigd door water.

Sinds de overname spannen de 40 Bogra medewerkers gesteund door vele collega’s uit de ganse Funico groep zich dagelijks in om Bogra Uitvaartkisten een nieuw lange termijn toekomst te geven, vaak tegen de negatieve stroom van commentaren in.   We zijn er best trots op dat we in de markt elke dag meer het vertrouwen van klanten en leveranciers mogen ervaren.

U mag ervan overtuigd zijn dat we met eenzelfde inzet en vastberadenheid ook deze tegenslag zullen overwinnen.  We zullen de slagkracht van de ganse Funico groep inzetten om onze leveringen op erg korte termijn weer volledig op het normale peil te brengen en de hinder te minimaliseren.

Intussen durven wij vragen om uw begrip vragen ingeval van eventueel ongemak en u danken voor uw vertrouwen.

Bij eventuele vragen, aarzel niet met ons contact op te nemen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Bart Ardies

Algemeen Directeur

Bogra Uitvaartkisten BV